1. Bluebuilt
  2. ACT Telefoonhouder Auto Luchtrooster/Dashboard met Draadloos Opladen + Oplader 18W.

ACT Telefoonhouder Auto Luchtrooster/Dashboard met Draadloos Opladen + Oplader 18W.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de ACT Telefoonhouder Auto Luchtrooster/Dashboard met Draadloos Opladen + Oplader 18W. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de BlueBuilt BBAL3622 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de ACT Telefoonhouder Auto Luchtrooster/Dashboard met Draadloos Opladen + Oplader 18W.

Verbeter je rijervaring met de ACT Telefoonhouder Auto Luchtrooster/Dashboard met Draadloos Opladen + Oplader 18W. Met de meegeleverde kabel en autolader sluit je de draadloze oplader gemakkelijk aan op stroom. De ingebouwde sensor detecteert wanneer je je smartphone in de houder plaatst, waarna de klemmen automatisch openen en je toestel direct draadloos opladen. Je kunt deze telefoonhouder ook makkelijk in het luchtrooster bevestigen met een klem, maar ook op het dashboard of op de voorruit van je auto bevestigen met een zuignap. Met de tweede poort op de meegeleverde autolader laad je ook de smartphone van je bijrijder snel bedraad op. Verander je autoriten in een comfortabele en veilige ervaring.

Pluspunten
  • Sluit je draadloze oplader aan op de meegeleverde autolader om je smartphone draadloos op te laden. De houder gaat vanzelf open waardoor je jouw smartphone extra snel kunt plaatsen. Je telefoon begint meteen met op laden wanneer je deze neerzet, je hoeft geen kabeltje op je smartphone aan te sluiten.

Minpunten
  • Heel zware smartphones verstoren de luchtrooster waardoor je je scherm niet goed meer kunt zien

    .

    Soms kan een zuignap losraken.

Veelgestelde vragen over de ACT Telefoonhouder Auto Luchtrooster/Dashboard met Draadloos Opladen + Oplader 18W.

De ACT Telefoonhouder Auto Luchtrooster/Dashboard met Draadloos Opladen + Oplader 18W. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.