1. Belkin
  2. Belkin Autolader met 2 Usb Poorten 12W.

Belkin Autolader met 2 Usb Poorten 12W.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Belkin Autolader met 2 Usb Poorten 12W. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Belkin CCB001btBK en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Belkin Autolader met 2 Usb Poorten 12W.

Met de Belkin Autolader met 2 Usb Poorten 12W kun je gemakkelijk 2 apparaten tegelijk opladen tijdens het reizen. Dankzij de 2 usb A poorten kun je jouw smartphone, e-reader, navigatiesysteem of een tweede smartphone opladen. Zo ben je altijd verzekerd van een opgeladen apparaat. De autolader wordt geleverd zonder oplaadkabel, je hebt dus een usb A naar usb C kabel nodig voor je smartphone of e-reader en een usb A naar Lightning kabel als je een iPhone hebt. Voor oudere apparaten heb je een micro usb kabel nodig. De autolader is niet geschikt voor snelladen, dus als je weinig tijd hebt en je smartphone snel wilt opladen, raden we je aan om een snellader te gebruiken.

Pluspunten
  • Met de twee USB-poorten kun je twee apparaten tegelijk opladen

    .

    Je kunt naast je smartphone ook je e-reader of navigatie opladen.

Minpunten
  • Deze oplader kan niet snelladen, dus het opladen van je smartphone duurt ongeveer twee keer zo lang als met een snellader.

Veelgestelde vragen over de Belkin Autolader met 2 Usb Poorten 12W.

De Belkin Autolader met 2 Usb Poorten 12W. vind je in de volgende kleur of kleuren: .