1. Garmin
  2. Garmin CamperCam 795 Camper en Caravan Europa met Dashcam.

Garmin CamperCam 795 Camper en Caravan Europa met Dashcam.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin CamperCam 795 Camper en Caravan Europa met Dashcam. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02728-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin CamperCam 795 Camper en Caravan Europa met Dashcam.

Met de Garmin CamperCam 795 Camper en Caravan Europa met Dashcam zijn je vakanties met de camper of caravan altijd veilig en soepel. Dankzij de ingebouwde dashcam worden er continu beelden opgeslagen van ongelukken of andere incidenten die je via de Garmin app op je smartphone kunt bekijken. Vul de afmetingen en het gewicht van je voertuig in en de Garmin CamperCam 795 zoekt de routes uit die voor jou geschikt zijn. Je kunt ook je navigatiesysteem bedienen met je stem waardoor je handsfree kunt rijden. In de buurt van de camping kun je satellietbeelden bekijken van de omgeving. Zo ontdek je ook campings die slecht aangegeven staan. Daarnaast waarschuwt het navigatiesysteem je voor onder andere steile hellingen en scherpe bochten. Ook krijg je suggesties voor mooie routes, parkeerplaatsen en andere handige plekken onderweg. Vergeet niet om de oplaadkabel aan te sluiten voordat je vertrekt, want de batterij van je navigatie is niet bedoeld om lang mee te gaan.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde dashcam met ongevaldetectie leg je vast wat er tijdens je rit gebeurt. Vermijd routes langs te lage viaducten of scherpe bochten door de afmetingen en het gewicht van je camper of caravan in te geven. Je houdt beide handen aan het stuur, want je bedient het navigatiesysteem met je stem en belt handsfree via Bluetooth.

Minpunten
  • Je moet een extra abonnement afsluiten om de beelden van de dashcam langer dan 24 uur online op te slaan.

Veelgestelde vragen over de Garmin CamperCam 795 Camper en Caravan Europa met Dashcam.

De Garmin CamperCam 795 Camper en Caravan Europa met Dashcam. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.