1. Overig
  2. Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android.

Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Veripart VPAC1B en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android.

Geniet van de vrijheid van een handsfree rit met het Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android. Deze stevige houder bevestig je eenvoudig aan het luchtrooster van je auto en klik je smartphone erin. De rubberen armen houden je toestel stevig op hun plaats. De pakket bevat een autolader en usb C kabel, waarmee je jouw Android smartphone extra snel oplaadt. Na een half uur is de accu al voor 40 procent opgeladen. Daarnaast heeft de autolader een extra snellaadpoort waarmee je een tweede apparaat aansluit, zoals de smartphone van je bijrijder. Geniet van een veilige, comfortabele en handsfree rit met het Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android. Geniet van een veilige en comfortabele rit met het Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android. Deze stevige houder is eenvoudig te bevestigen aan het luchtrooster van je auto en past elke Android smartphone van maximaal 8 centimeter breed. De rubberen armen houden je toestel stevig op hun plaats. Met de meegeleverde autolader en USB C kabel laad je jouw smartphone extra snel op. Na een half uur opladen zit je lege batterij al voor 40 procent vol. Daarnaast heeft de autolader een extra snellaadpoort waarmee je een tweede apparaat aansluit, zoals de smartphone van je bijrijder. Geniet van een comfortabele, handsfree rit met het Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android.

Pluspunten
  • Laad je Samsung apparaat of een andere Android smartphone onderweg extra snel op met de meegeleverde autolader en oplaadkabel. Je installeert deze telefoonhouder snel en gemakkelijk. Tussen de klem zit je apparaat stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt.

Minpunten
  • Het gewicht van mobiele telefoons kan ervoor zorgen dat je luchtrooster verplaatst, waardoor je scherm niet meer goed zichtbaar is.

Veelgestelde vragen over de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android.

De Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor Android. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.