1. Garmin
 2. Garmin Drive 55 Europa.

Garmin Drive 55 Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Drive 55 Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02826-10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Drive 55 Europa.

Met de Garmin Drive 55 Europa kom je snel aan bij je bestemming in heel Europa. Op deze autonavigatie vind je kaarten van heel Europa en met wifi krijg je regelmatig gratis kaartupdates. Het 5,5 inch scherm heeft een anti-reflectie coating waardoor je de kaart ook bij zonnig weer goed kunt zien. Ook ontvang je meldingen van berichten die je op je smartphone ontvangt. Met de flitspalenmeldingen weet je precies waar je moet oppassen en krijg je een melding als er wegwerkzaamheden of snelheidsveranderingen zijn. De meegeleverde houder plak je gemakkelijk op de voorruit van je auto en hierop plaats je jouw navigatie. Ook wordt er een autolader en kabel meegeleverd. Hiermee laad je jouw autonavigatie onderweg op, zodat je nooit zonder navigatie komt te staan. Let op: de batterij is niet gemaakt om lang mee te gaan en sluit daarom altijd de oplaadkabel aan voor je vertrekt.

Pluspunten
 • Het navigatiesysteem heeft kaarten van heel Europa

  .

  De navigatie kan worden bijgewerkt via wifi, dus er is geen kabel nodig om het aan te sluiten op je computer

  .

  Met de nuttige plaatsen-functie kun je interessante plaatsen, toiletten, restaurants en andere faciliteiten langs je route ontdekken.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om handsfree te bellen, dus je mag niet bellen in de auto. Je kunt het navigatiesysteem niet met je stem bedienen, waardoor je je hand van het stuur haalt om het navigatiesysteem te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Garmin Drive 55 Europa.

De Garmin Drive 55 Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.