1. Garmin
 2. Garmin Camper & Caravan 890 MT-S - Wereld.

Garmin Camper & Caravan 890 MT-S - Wereld.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Camper & Caravan 890 MT-S - Wereld. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02425-11 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Camper & Caravan 890 MT-S - Wereld.

De Garmin Camper & Caravan 890 MT-S - Wereld is een handig navigatiesysteem dat je op een veilige manier naar jouw favoriete bestemmingen leidt. Het 8 inch touchscreen is anti-reflecterend en past in zowel je camper als caravan. Je navigatiesysteem is slim genoeg om rekening te houden met de afmetingen van jouw voertuig en zo min mogelijk langs scherpe bochten en steile bergen te leiden. Met de Garmin Drive app kun je eenvoudig je eigen gpx routes inladen. Koppel je smartphone aan je navigatie om in contact te blijven met anderen en live verkeersinformatie te ontvangen. Daarnaast heeft je navigatie een uitgebreide database vol nuttige plaatsen en tips van Tripadvisor. Vergeet niet om de oplaadkabel aan te sluiten voordat je op reis gaat. De batterij van je navigatie is immers niet gemaakt om lang mee te gaan. De Garmin Camper & Caravan 890 MT-S - Wereld is dé perfecte metgezel voor jouw volgende avontuur. Met dit navigatiesysteem kun je gerust vertrekken met de zekerheid dat je veilig je bestemming bereikt. Of je nu over de weg of via de waterwegen reist, je kunt rekenen op deze betrouwbare navigatie. Je kunt gerust vertrekken, de Garmin heeft je reis onder controle.

Pluspunten
 • Het navigatiesysteem voor in je camper of caravan heeft ook een functie voor gebruik in een personenauto

  .

  Je kunt gemakkelijk de route lezen van het grote anti-reflecterende 8 inch scherm

  .

  Door middel van verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Minpunten
 • Soms zijn er extra datakosten verbonden aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Garmin Camper & Caravan 890 MT-S - Wereld.

De Garmin Camper & Caravan 890 MT-S - Wereld. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.