1. Overig
  2. Caliber RMD805BT.

Caliber RMD805BT.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Caliber RMD805BT. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Caliber RMD805BT en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Caliber RMD805BT.

Geniet van de ultieme muziekervaring in je auto met Caliber RMD805BT. Deze 2-DIN autoradio is uitgerust met twee pre-uitgangen, waardoor je een subwoofer en versterker kunt aansluiten. Zo verbeter je niet alleen de geluidskwaliteit, maar geef je je auto ook een extra muzikaal boost. Als je liever naar je eigen afspeellijsten luistert, verbind je via bluetooth eenvoudig je smartphone met de autoradio. Zo stroom je jouw muziek zonder problemen. Bedienen gaat meteen met je vingertoppen op het touchscreen. Wil je liever op afstand de autoradio besturen? Gebruik dan de meegeleverde afstandsbediening. Met deze autoradio maak je van je auto een echte muziektempel!

Pluspunten
  • Sluit een extra versterker of subwoofer aan via de 2 pre-uitgangen. De autoradio streamt muziek draadloos van je smartphone of tablet via Bluetooth. Bedien de autoradio door op het touchscreen te drukken met je vingertoppen.

Minpunten
  • Je luistert niet naar ruisvrije radio via een DAB+ signaal.

Veelgestelde vragen over de Caliber RMD805BT.

De Caliber RMD805BT. vind je in de volgende kleur of kleuren: .