1. Baseus
  2. Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Baseus SUGP-01 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

Met de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster kun je tijdens het autorijden veilig je navigatie van je smartphone aflezen. De luchtroosterklem zorgt ervoor dat je je toestel gemakkelijk in de houder kunt plaatsen. Of je nu een iPhone 13 of een Samsung S22 hebt, alle smartphones passen in de houder. Je kunt de houder kantelen om je navigatie horizontaal of verticaal af te lezen. Wanneer je klaar bent met navigeren, haal je je toestel eenvoudig uit de klem. De houder is zo ontworpen dat hij stevig blijft zitten in het luchtrooster. Zo kan je veilig en comfortabel je navigatie volgen tijdens het autorijden.

Pluspunten
  • Kantel de houder naar elke gewenste kijkhoek. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Tussen de klemmen houdt je toestel stevig vast, zelfs als je rijdt over een hobbelige weg.

Minpunten
  • Tijdens het reizen laad je jouw smartphone niet op. Je smartphone is niet waterproof.

Veelgestelde vragen over de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

De Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.