1. Kenu
  2. Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenu AF5-KK-NA en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

Met de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet kunt u uw smartphone eenvoudig omtoveren tot een navigatiesysteem. Deze autohouder wordt geplaatst tussen het ventilatierooster van uw auto. U kunt de meegeleverde magneetstrip op de achterkant van uw telefoon plakken, waardoor deze door middel van magnetisme aan de autohouder blijft hangen. Bovendien kunt u de telefoon er ook weer gemakkelijk vanaf halen. De houder is gemaakt van duurzame materialen die je telefoon beschermen tegen krassen en stoten. U kunt de telefoonhouder zelfs in een hoek van 180 graden draaien en kantelen, zodat u uw telefoon in elke gewenste positie kunt plaatsen. Bovendien wordt deze autohouder geleverd met een USB-lader, waarmee u uw telefoon ook onderweg kunt opladen. De Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet is dus een handig hulpmiddel voor iedereen die gebruik wilt maken van navigatie in de auto.

Pluspunten
  • Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Je plaatst je telefoon snel en eenvoudig in de houder. Omdat je smartphone binnen handbereik zit, kun je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp bedienen.

Minpunten
  • Je laadt je telefoon onderweg niet op

    .

    Heb je een erg zware telefoon, dan kan dat ervoor zorgen dat je luchtrooster verschuift waardoor je je scherm niet meer goed kan zien.

Veelgestelde vragen over de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

De Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.