1. TomTom
 2. TomTom Go Discover 7.

TomTom Go Discover 7.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom Go Discover 7. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1YB7.002.00 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom Go Discover 7.

De TomTom Go Discover 7 is een zeer innovatief navigatiesysteem voor auto's. De 7-inch HD touchscreen geeft een scherp beeld en een heldere navigatie. U kunt uw kaarten ook elke week bijwerken met de ingebouwde wifi-verbinding met een ververssnelheid van 5 GHz, wat 3 keer zo snel is als oudere modellen. U krijgt ook een jaar lang gratis live informatie over de goedkoopste benzineprijzen, parkeermogelijkheden, EV-laadmogelijkheden en flitswaarschuwingen. Daarnaast kunt u de kaarten ook bijwerken met TomTom's Map Share technologie, waarmee u de routes rechtstreeks kunt bijwerken met de meest actuele informatie. De TomTom Go Discover 7 biedt u een zeer betrouwbare navigatie met een uitstekende gebruikerservaring.

Pluspunten
 • Je leest gemakkelijk de route af van het grote 7 inch HD-scherm

  .

  Met de MyDrive-functie kun je Tripadvisor-beoordelingen van hotels, restaurants en uitstapjes langs de route bekijken

  .

  Bespaar tijd door de actuele beschikbaarheid van parkeergarages rechtstreeks op de kaart te bekijken.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om handsfree te bellen, dus je belt niet in de auto. Het navigatiesysteem toont geen inkomende oproepen, berichten en notificaties van je smartphone. Het is niet mogelijk om handsfree te bellen, dus je belt niet in de auto. Het navigatiesysteem toont geen inkomende oproepen, berichten en notificaties van je smartphone. Het is niet mogelijk om handsfree te bellen, dus je belt niet in de auto. Het navigatiesysteem toont geen inkomende oproepen, berichten en notificaties van je smartphone.

Veelgestelde vragen over de TomTom Go Discover 7.

De TomTom Go Discover 7. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.