1. Overig
  2. JVC KD-DB622BT.

JVC KD-DB622BT.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de JVC KD-DB622BT. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de JVC KDDB622BT en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de JVC KD-DB622BT.

Met de JVC KD-DB622BT beleef je radio in hoge kwaliteit. Deze autoradio bevat een DAB+ ontvanger waarmee je naar digitale radio luistert. Door het gebruik van een digitaal signaal, hoor je geen storende ruis. Heb je geen zin om naar de radio te luisteren? Verbind je smartphone eenvoudig via bluetooth en stream je muziekcollectie draadloos. Heb je ook nog een cd-verzameling? Speel deze moeiteloos af met de ingebouwde cd-speler. Ook handig is de usb-aansluiting waarmee je jouw smartphone tijdens het rijden kan opladen. Geniet dus van hoge kwaliteit radio en muziek met de JVC KD-DB622BT.

Pluspunten
  • Met de DAB+-tuner geniet je van een ononderbroken radiokwaliteit. De autoradio streamt muziek draadloos vanaf je smartphone of tablet via Bluetooth. Met een ingebouwde CD-speler kun je jouw CD-collectie afspelen.

Minpunten
  • De autoradio heeft geen afneembaar voorpaneel waarmee je hem beveiligt tegen diefstal

    .

    De autoradio heeft geen afneembaar voorpaneel om te voorkomen dat hij gestolen wordt.

Veelgestelde vragen over de JVC KD-DB622BT.

De JVC KD-DB622BT. vind je in de volgende kleur of kleuren: .