1. TomTom
 2. TomTom GO Camper Max Wereld.

TomTom GO Camper Max Wereld.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom GO Camper Max Wereld. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1YB7.002.10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom GO Camper Max Wereld.

Ga goed voorbereid op weg met de TomTom GO Camper Max Wereld. Deze campernavigatie heeft een 7 inch glanzend scherm waar je gemakkelijk je route op afleest. Je kunt je voertuig vooraf instellen op basis van de afmetingen en het gewicht, zodat je een geschikte route krijgt. Deze TomTom is ook geschikt voor normale personenauto's. Met deze TomTom kun je kaarten van Europese landen downloaden en draadloos updates uitvoeren dankzij de ingebouwde wifi. Daarnaast ontvang je actuele verkeersinformatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra als je je gps aan je smartphone koppelt. Zo voorkom je files en wegafzettingen. Let op dat hier extra kosten aan verbonden kunnen zijn. Let op: De batterij van je navigatie is niet gemaakt om lang mee te gaan. Sluit daarom altijd je oplaadkabel aan voor vertrek. Ga goed voorbereid op stap met de TomTom GO Camper Max Wereld en geniet van optimale navigatie!

Pluspunten
 • Je kunt de route gemakkelijk aflezen van het grote 7 inch scherm

  .

  Met verkeersinformatie via je smartphone weet je altijd wat de actuele verkeerssituatie is op de snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra

  .

  Je hoeft het navigatiesysteem niet met een kabel aan je computer te verbinden, je kunt het via wifi bijwerken.

Minpunten
 • Je moet je smartphone verbinden met internet om verkeersinformatie te ontvangen.

Veelgestelde vragen over de TomTom GO Camper Max Wereld.

De TomTom GO Camper Max Wereld. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.