1. TomTom
 2. TomTom Go Classic 5 Europa.

TomTom Go Classic 5 Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom Go Classic 5 Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1BA5.002.20 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom Go Classic 5 Europa.

Met de TomTom Go Classic 5 Europa krijg je veilige en betrouwbare navigatie door heel Europa. Deze navigatie heeft vooraf geïnstalleerde kaarten van heel Europa en deze worden gratis bijgewerkt via wifi. Het 5 inch anti-reflecterende scherm zorgt ervoor dat je je route ook in slechte weersomstandigheden goed kunt lezen. Ook beschikt het apparaat over rijbaanbegeleiding en spraakbesturing, zodat je je nog meer kunt focussen op de weg. De TomTom Go Classic houdt je ook op de hoogte van actuele verkeersinformatie en laat je inkomende smartphone berichten zien. Je klikt het systeem vast op de gewenste positie met de meegeleverde raamhouder. Let op: de batterij van de navigatie is niet gemaakt om lang mee te gaan dus je moet altijd je oplaadkabel aansluiten voordat je vertrekt. Dankzij de TomTom Go Classic 5 Europa ben je verzekerd van veilig en betrouwbaar navigeren door heel Europa.

Pluspunten
 • Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra

  .

  Met behulp van het anti-reflecterende scherm kun je je route in alle weersomstandigheden goed lezen

  .

  Door je navigatiesysteem via wifi te updaten, hoef je het niet meer aan te sluiten op je computer via een kabel.

Minpunten
 • Er kan soms extra datakosten verbonden zijn aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone

  .

  Het is niet mogelijk om handsfree te bellen via het navigatiesysteem.

Veelgestelde vragen over de TomTom Go Classic 5 Europa.

De TomTom Go Classic 5 Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.