1. Kenwood
  2. Kenwood DRV-A301W.

Kenwood DRV-A301W.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenwood DRV-A301W. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenwood Audio DRVA301W en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenwood DRV-A301W.

De Kenwood DRV-A301W is een krachtige en innovatieve dashcam. Met de ingebouwde wifi kun je direct verbinding maken met je smartphone en de beelden verzenden. Met de G sensor worden er plotselinge bewegingen gedetecteerd en worden de beelden opgeslagen. De GPS sensor geeft je de mogelijkheid om te weten waar het ongeluk plaatsvond. De camera heeft een beeldhoek van 136 graden waardoor je ook wat er naast de auto gebeurt kunt zien. Met de parkeerstand start de camera automatisch met filmen wanneer iets tegen de auto aanbotst. De beelden worden opgeslagen op de meegeleverde microSD kaart van 16GB. Met de full HD 1080p resolutie krijg je gedetailleerde beelden van de verkeerssituatie. De Kenwood DRV-A301W is een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare dashcam.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd-resolutie zie je veel details in je beelden, zoals een kentekenplaat. Via wifi kun je bestanden draadloos naar je telefoon verzenden. De GPS-functie registreert de gereden snelheid en route.

Minpunten
  • Om de parkeermodus te gebruiken heb je een installatiekit (CA-DR1030) nodig, deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Kenwood DRV-A301W.

De Kenwood DRV-A301W. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.