1. Mio
  2. Mio Mivue C580.

Mio Mivue C580.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Mio Mivue C580. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Mio C580 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Mio Mivue C580.

Met de Mio Mivue C580 hou je de omgeving rondom je auto goed in de gaten. De dashcam heeft een brede beeldhoek van maar liefst 140 graden, waardoor je alles wat er naast je auto gebeurt goed in beeld krijgt. Dankzij de krachtige Sony STARVIS beeldsensor maak je ook 's avonds en 's nachts heldere opnames. De video's die je maakt, hebben full hd resolutie en een vloeiende 60 frames per seconde. Hierdoor kun je gemakkelijk kleine details zoals een kenteken achterhalen. Als er trillingen worden gevoeld terwijl je auto in de parkeerstand staat, start de dashcam automatisch een opname. Zo heb je altijd bewijs mocht er iets met je auto gebeuren. Met de ingebouwde GPS word je gewaarschuwd als je te hard rijdt of dichtbij een flitspaal komt. Zo voorkom je onnodig snelheidsboetes en ben je altijd alert op je snelheid.

Pluspunten
  • Dankzij de lichtsterke Sony STARVIS beeldsensor kun je ook 's avonds en 's nachts heldere opnamen maken. In de parkeerstand begint de dashcam automatisch te filmen als hij trillingen voelt, wat handig is als bewijs. Je krijgt een melding als je te hard rijdt, waardoor je snelheidsboetes kunt voorkomen.

Minpunten
  • Een camera die het verkeer achter je auto filmt is niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Mio Mivue C580.

De Mio Mivue C580. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.