1. Kenwood
  2. Kenwood DRV-A100.

Kenwood DRV-A100.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenwood DRV-A100. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenwood Audio DRVA100 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenwood DRV-A100.

De Kenwood DRV-A100 is een compacte dashcam met een gebruiksvriendelijke installatie. De camera beschikt over een ingebouwde G-sensor die ervoor zorgt dat opnamen direct worden opgeslagen wanneer er plotselinge bewegingen worden gedetecteerd. Als je auto geparkeerd staat, dan schakelt de parkeerstand het apparaat automatisch in en start het met filmen als er iets tegen je auto aanbotst. De camera biedt een HD ready 720p resolutie en een breedbeeldhoek van 125 graden, waardoor je een groot deel van de verkeerssituatie kunt vastleggen. De opnames worden opgeslagen op een meegeleverde microSD kaart met 16GB aan opslagcapaciteit, die uitbreidbaar is tot 256 GB. Het LCD-scherm geeft je de mogelijkheid om opnamen terug te kijken. De kleine en lichte Kenwood DRV-A100 is een uitstekende keuze als het gaat om dashcams.

Pluspunten
  • De G-sensor slaat opnames beveiligd op wanneer hij een onverwacht beweging registreert. Dankzij de beeldhoek van 125 graden filmt de dashcam de verkeerssituatie in de omgeving. Opnames bekijk je later op het LCD-scherm.

Minpunten
  • Deze dashcam bevat geen wifi mogelijkheden

    .

    De installatiekit (CA-DR1030) die nodig is om de parkeermodus te gebruiken, wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Kenwood DRV-A100.

De Kenwood DRV-A100. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.