1. Garmin
 2. Garmin Camper 795 Camper en Caravan Europa.

Garmin Camper 795 Camper en Caravan Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Camper 795 Camper en Caravan Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02747-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Camper 795 Camper en Caravan Europa.

Ga goed voorbereid op pad met de Garmin Camper 795 Camper en Caravan Europa. Voer de afmetingen en het gewicht van je voertuig in en de Garmin Camper 795 zoekt routes uit die geschikt zijn voor jouw voertuig. Zo voorkom je boetes en gevaarlijke situaties. Bovendien bekijk je satellietbeelden van de omgeving waardoor je ook de weg naar campings die slecht aangegeven staan kunt vinden. Het navigatiesysteem heeft veel handige functies. Zo waarschuwt het je voor onder andere steile hellingen en scherpe bochten. Daarnaast krijg je suggesties voor mooie routes, camperparkeerplaatsen en andere nuttige plekken op de route. Al deze informatie bekijk je op het 7 inch scherm. Bedienen kan met je stem, maar ook bellen doe je handsfree via bluetooth en een gekoppelde smartphone. Vergeet niet om voor vertrek je oplaadkabel aan te sluiten, want de batterij van je navigatie is niet gemaakt om lang mee te gaan.

Pluspunten
 • Vermijd routes langs te lage viaducten of scherpe bochten door de afmetingen en het gewicht van je camper of caravan in te voeren

  .

  Met behulp van satellietbeelden, is het eenvoudig om je weg naar de camping te vinden

  .

  Houd je beide handen aan het stuur, want met je stem bedien je het navigatiesysteem en bellen doe je handsfree via bluetooth.

Minpunten
 • Het navigatiesysteem heeft geen ingebouwde dashcam.

Veelgestelde vragen over de Garmin Camper 795 Camper en Caravan Europa.

De Garmin Camper 795 Camper en Caravan Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.