1. Mio
 2. Mio MiVue 866.

Mio MiVue 866.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Mio MiVue 866. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Mio 5415N6310058 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Mio MiVue 866.

Met de Mio MiVue 866 maak je met gemak een opname van zowel rijdende als stilstaande situaties rondom je auto. Dankzij de passieve parkeerstand begint de dashcam automatisch met opnemen als er trillingen gedetecteerd worden. De beeldkwaliteit is hoog en de beelden zijn vloeiend, dankzij de full HD resolutie met 60 frames per seconde. Ook in de schemering blijft alles leesbaar dankzij de Mio Night Vision sensor. De beeldhoek van 150 graden zorgt er ook voor dat je meer ziet dan alleen de rijbaan voor je. Je wordt ook gewaarschuwd als je te hard rijdt of dreigt van de rijbaan af te rijden. De ingebouwde wifi stelt je in staat om direct een back-up van de beelden te maken op je smartphone. Met de Mio MiVue 866 heb je altijd een compleet beeld van de omgeving rondom je auto, zowel overdag als 's nachts.

Pluspunten
 • Met de passieve parkeerstand neemt de dashcam automatisch beelden op zodra trillingen worden gedetecteerd

  .

  Leg de verkeerssituatie voor je auto gedetailleerd en vloeiend vast dankzij de full HD-resolutie met 60 frames per seconde

  .

  De beeldhoek van 150 graden zorgt ervoor dat je ook de rijbanen naast je vastlegt.

Minpunten
 • Er is geen mogelijkheid om via bluetooth te verbinden om je geparkeerde auto makkelijk terug te vinden

  .

  Om gebruik te maken van de Smart parkeermodus is een Smartbox nodig; deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Mio MiVue 866.

De Mio MiVue 866. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.