1. Overig
  2. Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor iPhone.

Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor iPhone.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor iPhone. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Veripart VPCL1W en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor iPhone.

Met het Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor iPhone heb je altijd een veilige plek voor je iPhone in je auto. Je bevestigt de telefoonhouder met een zuignap op je dashboard of je voorruit. Je iPhone klik je makkelijk vast met de adapter. De telefoonhouder is geschikt voor alle iPhones met een breedte tot 8,5 centimeter. Ook laad je jouw toestel onderweg op, met de meegeleverde autolader en Lightning kabel. Deze combinatie zorgt ervoor dat je batterij in een half uur tijd alweer voor 50 procent vol is. Met een standaard autolader zonder snelladen haal je in die tijd ongeveer 25 procent. Zo kun je onderweg gebruik maken van je navigatie of muziek, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een lege batterij.

Pluspunten
  • Laad je iPhone onderweg extra snel op met de meegeleverde autolader en oplaadkabel. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Tussen de klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt.

Minpunten
  • Omdat je de houder niet kunt draaien is het aflezen van je navigatie minder comfortabel.

Veelgestelde vragen over de Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor iPhone.

De Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor iPhone. vind je in de volgende kleur of kleuren: Wit.