1. Baseus
  2. Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met MagSafe Magneet.

Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met MagSafe Magneet.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met MagSafe Magneet. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Baseus SULD-01 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met MagSafe Magneet.

Baseus Universele Telefoonhouder met MagSafe Magneet Dashboard/Luchtrooster stelt je in staat om je iPhone 12, 13 of 14er comfortabel te bevestigen. Met de MagSafe magneet klik je je toestel makkelijk op de houder en plak je deze vervolgens op je dashboard of raam met een plakstrip. Wil je een nog betere kijkhoek? Bevestig de houder dan met de klem in je luchtrooster. Zo kun je tijdens het autorijden makkelijker je navigatie aflezen. Deze perfecte combinatie van veiligheid en comfort maakt de Baseus Universele Telefoonhouder met MagSafe Magneet Dashboard/Luchtrooster een must-have voor iedereen die op weg is. Verhoog je rijcomfort met de Baseus Universele Telefoonhouder met MagSafe Magneet Dashboard/Luchtrooster. Deze houder werkt met een magneet, dus je kunt je iPhone 12, 13 of 14er makkelijk en veilig op de houder bevestigen. Plak de houder op je dashboard of raam en klik je toestel erop voor een comfortabele kijkhoek. Wil je een nog betere kijkhoek? Bevestig de houder dan met de klem in je luchtrooster voor een optimale kijkervaring. Deze zorgvuldig gesneden houder is ontworpen om je navigatie eenvoudig en comfortabel te bekijken tijdens het autorijden, zodat je je reis zorgeloos kunt afmaken. Maak je autorit veiliger en comfortabeler met de Baseus Universele Telefoonhouder met MagSafe Magneet Dashboard/Luchtrooster.

Pluspunten
  • Het installeren is simpel en duurt niet lang. Je kunt je telefoon snel en eenvoudig in de houder klikken. Omdat je smartphone binnen handbereik zit, kun je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp bedienen.

Minpunten
  • Je laadt je telefoon onderweg niet op

    .

    Het draagbare gewicht van zware telefoons zorgt ervoor dat het luchtrooster verschuift, waardoor je het scherm niet goed meer kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met MagSafe Magneet.

De Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met MagSafe Magneet. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.