1. Kenwood
  2. Kenwood DRV-A601W.

Kenwood DRV-A601W.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenwood DRV-A601W. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenwood Audio DRVA601W en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenwood DRV-A601W.

De Kenwood DRV-A601W is een handige en krachtige dashcam. Met de 4K Ultra HD resolutie worden verkeerssituaties helder en scherp vastgelegd. Met de meegeleverde microSD kaart van 64GB is er genoeg geheugencapaciteit voor deze 4K opnames. De beelden kun je terugkijken op het ingebouwde LCD scherm. Door de meegeleverde polarisatie filter worden lichtreflecties geminimaliseerd, waardoor contrast en kleuren meer realistisch zijn. Dankzij de ingebouwde wifi is het mogelijk om beelden direct naar je smartphone en social media te sturen. Bovendien heeft de Kenwood DRV-A601W een G-sensor, waardoor er bij onverwachte bewegingen een bestand opgeslagen wordt. Ook het GPS systeem registreert de locatie en ritgegevens, zodat je altijd een bewijs hebt bij schade of een ongeluk. Met de Kenwood DRV-A601W heb je altijd een betrouwbare metgezel in de auto.

Pluspunten
  • Je maakt opnames in ultra HD 4k-resolutie. Dankzij de meegeleverde 64GB microSD-kaart is er voldoende geheugencapaciteit. Het polarisatiefilter verwijdert reflecties, waardoor er een grotere diepte in je video's ontstaat.

Minpunten
  • Om de parkeermodus te gebruiken heb je een installatie kit (CA-DR1030) nodig, deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Kenwood DRV-A601W.

De Kenwood DRV-A601W. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.