1. Kenwood
  2. Kenwood KMM-BT408DAB.

Kenwood KMM-BT408DAB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenwood KMM-BT408DAB. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenwood Audio KMMBT408DAB en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenwood KMM-BT408DAB.

Geniet van radio van topkwaliteit met de Kenwood KMM-BT408DAB. Deze autoradio is uitgerust met een DAB+ tuner, waarmee je digitale radio ontvangt in de auto. Dankzij het digitale signaal, hoor je minder ruis en geniet je van een enorme geluidskwaliteit. Heb je even geen zin in radio? Dan koppel je via bluetooth eenvoudig een tablet of smartphone aan de autoradio. Stream zo jouw favoriete muziek. Wil je je geluid nog verder verbeteren? Met de 2 pre-uitgangen sluit je eenvoudig een extra versterker of subwoofer aan. Zo heb je een optimale geluidservaring in je auto.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet je van een ruisvrij radiosignaal. De autoradio streamt muziek draadloos van je smartphone of tablet via bluetooth. Sluit een extra versterker of subwoofer aan via de 2 pre-uitgangen.

Minpunten
  • De menu-taal is niet in het Nederlands.

Veelgestelde vragen over de Kenwood KMM-BT408DAB.

De Kenwood KMM-BT408DAB. vind je in de volgende kleur of kleuren: .