1. Baseus
 2. Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Magneet.

Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Magneet.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Magneet. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Baseus SUYZD-01 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Magneet.

Bekijk onderweg veilig je navigatie af van je smartphone met de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Magneet. Deze houder heeft een stevige constructie, waardoor hij jouw apparaat stevig vasthoudt. Je monteert de houder met de plakstrip op het dashboard van je auto en je plaatst het meegeleverde metalen plaatje op je smartphone. Hierdoor werkt de houder magnetisch, waardoor hij jouw apparaat stevig vasthoudt, ongeacht het model. Van iPhone 13 tot Samsung S22 Ultra, de houder past op elke smartphone. Met het kogelgewricht kun je jouw smartphone in elke gewenste hoek kantelen. Zo bekijk je jouw navigatie horizontaal of verticaal en heb je geen last meer van schaduwen van het dashboard of de voorruit. De Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Magneet is een must voor elke automobilist.

Pluspunten
 • Plaats je smartphone snel en gemakkelijk in de houder: Pak de houder vast, klik je telefoon erin en klaar

  .

  Een plakstrip is eenvoudig te bevestigen op je dashboard: Plak de strip op de voorkeur locatie op je dashboard en druk aan totdat de strip goed vast zit

  .

  Draai de houder verticaal of horizontaal zodat je comfortabel je navigatie afleest: Regel de houder in de juiste positie, verticaal of horizontaal, voor optimaal comfort en het gemak van navigeren.

Minpunten
 • Je laad je smartphone onderweg niet op

  .

  Een zuignap blijft niet op elk dashboard even stevig zitten.

Veelgestelde vragen over de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Magneet.

De Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Magneet. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.