1. TomTom
 2. TomTom Go Classic 6 Europa.

TomTom Go Classic 6 Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom Go Classic 6 Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1BA6.002.20 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom Go Classic 6 Europa.

De TomTom Go Classic Europa is de perfecte navigatie voor al je reizen. Met een 6 inch anti-reflecterend scherm zie je je route duidelijk in alle omstandigheden. Met vooraf geïnstalleerde kaarten van heel Europa, kun je je route altijd up-to-date houden. Ook krijg je via wifi gratis kaartupdates. Bovendien krijg je met de rijbaanbegeleiding altijd de juiste informatie. Ook blijf je onderweg op de hoogte van de actuele verkeersinformatie en de inkomende berichten van je smartphone. Je klikt het systeem eenvoudig vast op de gewenste positie met de bijgeleverde raamhouder. Vergeet niet om je navigatie voor vertrek op te laden. Hiermee ben je altijd en overal verzekerd van de juiste navigatie.

Pluspunten
 • Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra

  .

  Met behulp van je smartphone worden inkomende oproepen, berichten en notificaties op het scherm weergegeven

  .

  Dankzij het bijwerken van je navigatiesysteem via wifi hoef je het niet meer aan te sluiten op je computer met behulp van een kabel.

Minpunten
 • Er zijn soms extra datakosten verbonden aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone

  .

  Het is niet mogelijk om handsfree te bellen via het navigatiesysteem.

Veelgestelde vragen over de TomTom Go Classic 6 Europa.

De TomTom Go Classic 6 Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.