1. Belkin
 2. Belkin Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Opladen.

Belkin Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Opladen.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Belkin Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Opladen. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Belkin WIC004btBK en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Belkin Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Opladen.

Geniet onderweg van eenvoudig navigeren met de Belkin Universele Telefoonhouder Auto met MagSafe Magneet Luchtrooster. Deze telefoonhouder is speciaal ontworpen voor iPhones van 12, 13 of 14 en plak je makkelijk op de MagSafe magneet. Je kunt hem horizontaal of verticaal op de magneet plakken, waardoor je de navigatie op allebei de manieren kunt aflezen. Ook biedt deze Belkin houder draadloos opladen! Zodra je jouw iPhone op de telefoonhouder plaatst, begint hij direct met opladen. Bovendien kun je de telefoonhouder met de klem eenvoudig bevestigen in het luchtrooster van je auto. Zo heb je je smartphone altijd binnen handbereik en bedien je eenvoudig je navigatie- en muziekapp. Geniet van deze unieke telefoonhouder en maak je ritten gemakkelijker en comfortabeler!

Pluspunten
 • Je telefoon wordt direct opgeladen als je hem plaatst, er is geen kabel nodig om aan te sluiten op je smartphone

  .

  Je plaatst je telefoon snel en gemakkelijk in de houder

  .

  Omdat je je smartphone binnen handbereik hebt, kun je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp bedienen.

Minpunten
 • Je laadt je apparaat onderweg wel op, maar niet op maximale snelheid. Op deze houder bevestig je alleen de iPhone 12, 13 of 14.

Veelgestelde vragen over de Belkin Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Opladen.

De Belkin Telefoonhouder Auto Luchtrooster met MagSafe Opladen. vind je in de volgende kleur of kleuren: Transparant, Zwart.