1. TomTom
  2. TomTom Go Essential 6 Europa.

TomTom Go Essential 6 Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom Go Essential 6 Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1PN6.002.10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom Go Essential 6 Europa.

Met de TomTom Go Essential 6 Europa kun je je autoriten veilig en gerust voorbereiden. Met de TomTom MyDrive-functie kun je de beste route plannen en heb je direct toegang tot TripAdvisor-beoordelingen van eetgelegenheden en accommodaties. Met de spraakbediening kun je handsfree bellen, zonder je aandacht van het stuur te halen. Kaartupdates kun je gemakkelijk via wifi downloaden, zodat je geen computer meer nodig hebt. De TomTom Go Essential 6 Europa heeft een interactief touchscreenbeeldscherm, waarmee je de route inzoomt en uitzoomt. Ook kun je gebruik maken van de snelkoppelingen voor de belangrijkste functies. Kortom, de TomTom Go Essential 6 Europa maakt autoritten eenvoudig en veilig.

Pluspunten
  • Met de MyDrive-functie kun je Tripadvisor-beoordelingen van hotels, restaurants en uitjes op de route bekijken. Je kunt eenvoudig de route aflezen van het grote 6-inchscherm. Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stedelijke centra.

Minpunten
  • Er kunnen extra datakosten verbonden zijn aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone

    .

    Je krijgt slechts 3 maanden updates voor de flitspaalverklikker, daarna moet je betalen.

Veelgestelde vragen over de TomTom Go Essential 6 Europa.

De TomTom Go Essential 6 Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.