1. Kenwood
  2. Kenwood KDC-BT640U.

Kenwood KDC-BT640U.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenwood KDC-BT640U. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenwood Audio KDCBT640U en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenwood KDC-BT640U.

Met de Kenwood KDC-BT640U ben je voorbereid op elke autorit. De ingebouwde Amazon Alexa zorgt ervoor dat je de autoradio eenvoudig bedient met spraakopdrachten. Zo kun je om het volume harder of zachter te zetten, of je kunt een ander nummer afspelen. Je kunt ook draadloos muziek streamen via bluetooth, waardoor je onderweg je favoriete afspeellijsten kunt afspelen. Daarnaast kun je ook een extra versterker of subwoofer aansluiten op de autoradio via de twee pre-uitgangen. De Kenwood KDC-BT640U maakt elke autorit een stuk aangenamer.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde Amazon Alexa, kun je de autoradio bedienen met spraakcommando's. De autoradio streamt muziek draadloos vanaf je smartphone of tablet via bluetooth. Sluit extra versterkers of subwoofers aan via de twee pre-uitgangen.

Minpunten
  • Je luistert niet naar ruisvrije radio via een DAB+ signaal.

Veelgestelde vragen over de Kenwood KDC-BT640U.

De Kenwood KDC-BT640U. vind je in de volgende kleur of kleuren: .