1. Kenu
  2. Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen.

Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenu AFW-KK-NA en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen.

Geniet van onderweg opladen met de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen. Deze telefoonhouder laadt je smartphone draadloos op en ondersteunt Apple iPhones vanaf de iPhone 8 en de Samsung S en Note series. Je kunt dus onderweg nooit met een lege batterij zitten. De oplader is gemakkelijk in het luchtrooster van je auto te plaatsen, zonder te hoeven boren. De houder past op toestellen tussen de 57 mm en 110 mm breed, waardoor zowel de kleine iPhone SE als de grotere Samsung Galaxy S21 Ultra in de houder passen. Met de meegeleverde autolader, inclusief Quick Charge adapter, heb je de mogelijkheid om ook toestellen op te laden die niet draadloos opladen. Laad je toestel dus gemakkelijk op, terwijl je onderweg bent met de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen. Geniet van draadloos opladen onderweg met de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen. Deze telefoonhouder biedt draadloos opladen van je smartphone, waardoor je nooit met een lege batterij zit. Je plaatst de oplader eenvoudig in het luchtrooster van je auto, zonder te hoeven boren. De houder past op toestellen tussen de 57 mm en 110 mm breed, waardoor zowel de kleine iPhone SE als de grotere Samsung Galaxy S21 Ultra erin passen. Met de meegeleverde autolader, inclusief Quick Charge adapter, heb je bovendien de mogelijkheid om ook toestellen op te laden die niet draadloos opladen. Laad dus gemakkelijk je toestel op, terwijl je onderweg bent met de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen.

Pluspunten
  • Je telefoon begint direct op te laden als je hem plaatst; je hoeft geen kabel naar je smartphone aan te sluiten. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Het toestel blijft stevig vastzitten tussen de klem, ook als je rijdt over hobbelige wegen.

Minpunten
  • Zware telefoons maken dat je luchtrooster verplaatst waardoor je scherm niet meer goed zichtbaar is

    .

    Door het niet kunnen draaien van de houder is het minder comfortabel om je navigatie te lezen.

Veelgestelde vragen over de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen.

De Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Draadloos Opladen. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.