1. Belkin
 2. Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit.

Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Belkin F8M978BT en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit.

De Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit is een praktische oplossing om je smartphone in de auto veilig te vervoeren. De houder is gemakkelijk te bevestigen op je dashboard of voorruit, dankzij de handige zuignap. De houder is ontworpen op basis van de meest recente technologie en heeft een verstelbare hoek, zodat je je toestel altijd in de juiste positie kunt plaatsen. De Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit is een uiterst stabiele houder, die je toestel veilig op zijn plaats houdt. Dankzij de uitsparingen aan de zijkant kun je de oplader of headset mooi wegwerken, zodat je altijd overzichtelijk en netjes kunt autorijden. Daarnaast heeft de houder een extra stevige klem die je telefoon goed op zijn plek houdt, zelfs op hobbelige wegen. Zo kun je met een gerust hart je smartphone meenemen in de auto, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade.

Pluspunten
 • Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig

  .

  Met de klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt

  .

  Een zuignap is eenvoudig te bevestigen op je dashboard of raam.

Minpunten
 • Je laadt je telefoon onderweg niet op. Je laadt je telefoon onderweg niet op. Doordat je de houder niet kunt draaien is het aflezen van je navigatie minder comfortabel. Doordat je de houder niet kunt draaien is het aflezen van je navigatie minder comfortabel.

Veelgestelde vragen over de Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit.

De Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.