1. TomTom
 2. TomTom Go Expert 6.

TomTom Go Expert 6.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom Go Expert 6. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1YB6.002.20 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom Go Expert 6.

Navigeer met zekerheid naar iedere bestemming met de TomTom Go Expert 6. Deze innovatieve navigatie heeft een 6 inch high definition scherm waarop je gemakkelijk je route kunt aflezen. De reactiesnelheid is 4 keer zo snel als bij oudere modellen. Updates worden draadloos via wifi uitgevoerd en helemaal gratis. Dankzij de bijzondere functie die rekening houdt met het gewicht en de afmetingen van je vrachtwagen, word je niet gestuurd langs te lage viaducten of scherpe bochten. De TomTom Go Expert waarschuwt je ook voor opstoppingen en verkeersdrukte. Daarnaast toont het navigatiesysteem je nuttige plaatsen zoals douchefaciliteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden. Let op: de batterij van de navigatie is niet bedoeld voor lange tochten. Zorg er daarom altijd voor dat je oplaadkabel is aangesloten voor je vertrekt.

Pluspunten
 • Het systeem voorkomt routes langs lage viaducten of scherpe bochten op basis van de afmetingen en het gewicht van je vrachtwagen

  .

  Je leest de route gemakkelijk af op het grote 6 inch HD-scherm. Met verkeersinformatie via je smartphone blijf je altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Minpunten
 • Het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone kan extra datakosten met zich meebrengen

  .

  Handsfree bellen is niet mogelijk, maar wel met de TomTom Go Professional.

Veelgestelde vragen over de TomTom Go Expert 6.

De TomTom Go Expert 6. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.