1. Garmin
 2. Garmin Drive 52 LMT-S Europa.

Garmin Drive 52 LMT-S Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Drive 52 LMT-S Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02036-10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Drive 52 LMT-S Europa.

De Garmin Drive 52 LMT-S Europa navigatie-apparaat is de perfecte reisgenoot voor jouw volgende avontuur. Het apparaat geeft je een duidelijke weergave van de route plus verkeersinformatie, zoals vertragingen en flitspalen. Je kunt handsfree bellen met het navigatiesysteem, zodat je je handen aan het stuur kan houden terwijl je naar je bestemming rijdt. Daarnaast wordt de app gevoed met informatie van TripAdvisor waardoor je restaurants en hotels onderweg makkelijk kan vinden, waar je tussenstop kan maken. Voor als je aankomt op je bestemming, biedt het apparaat ook informatie over parkeerplekken en parkeergarages in de buurt, inclusief beschikbaarheid en prijzen. Kortom, de Garmin Drive 52 LMT-S Europa is de ideale navigatie-apparaat voor jouw volgende avontuur.

Pluspunten
 • Met behulp van verkeersinformatie via je smartphone (GPRS) bent u op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra

  .

  Inkomende oproepen, berichten en notificaties van je smartphone verschijnen op het scherm van je navigatiesysteem

  .

  Het navigatiesysteem wordt geleverd met kaarten van heel Europa.

Minpunten
 • Je kan niet handsfree bellen met dit navigatiesysteem, iets wat de Garmin DriveSmart 51 LMT-S Europa wel kan.

Veelgestelde vragen over de Garmin Drive 52 LMT-S Europa.

De Garmin Drive 52 LMT-S Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.