1. Kenu
 2. Kenu AirFrame Plus Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

Kenu AirFrame Plus Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenu AirFrame Plus Telefoonhouder Auto Luchtrooster. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenu AF2-KK-NA en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenu AirFrame Plus Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

De Kenu AirFrame Plus Telefoonhouder Auto Luchtrooster is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een veilige plek voor jouw smartphone in de auto. De houder bevestig je eenvoudig met de klem aan het luchtrooster. In deze houder kun je jouw smartphone tot een scherm van 6 inch bevestigen. De armen van de houder zijn voorzien van rubber om te zorgen dat je toestel goed vastzit. Bovendien heeft de houder een design dat stof en vuil buiten houdt, waardoor je toestel extra beschermd is.

Pluspunten
 • U installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig

  .

  Je toestel zit stevig vast in de klem, zelfs als je over een hobbelige weg rijdt

  .

  Doordat je smartphone binnen handbereik is, kunt u eenvoudig uw navigatie- of muziekapp bedienen.

Minpunten
 • Je laadt je telefoon onderweg niet op. Hevige telefoons verplaatsen je luchtrooster waardoor je je scherm niet goed meer ziet

  .

  Je laadt je telefoon onderweg niet op. Zware telefoons laten je luchtrooster schuiven, waardoor je je scherm niet goed meer ziet.

Veelgestelde vragen over de Kenu AirFrame Plus Telefoonhouder Auto Luchtrooster.

De Kenu AirFrame Plus Telefoonhouder Auto Luchtrooster. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.