1. Garmin
  2. Garmin Drivesmart 65 LMT-S Europa.

Garmin Drivesmart 65 LMT-S Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Drivesmart 65 LMT-S Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02038-12 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Drivesmart 65 LMT-S Europa.

Met de Garmin Drivesmart 65 LMT-S Europa kom je zo snel mogelijk op je bestemming. Het apparaat heeft een 6 inch scherm waarmee je verkeersinformatie, notificaties en meer kunt bekijken. Met de gratis Link app op je smartphone word je op de hoogte gehouden van verkeersvertragingen en flitspalen. Ook krijg je informatie over restaurants en hotels uit de buurt, gegeven door Tripadvisor beoordelingen. Wanneer je je bestemming hebt bereikt, krijg je informatie over de prijzen en beschikbaarheid van parkeerplekken en -garages. En je kunt je locatie en ritgegevens delen met vrienden zodat zij weten waar je bent. Laat de Garmin Drivesmart 65 LMT-S Europa je helpen met navigeren en kom gerust en veilig aan op je bestemming.

Pluspunten
  • Dankzij levenslange kaartupdates sta je nooit voor verassingen. Met het navigatiesysteem worden kaarten van heel Europa geleverd. Dankzij 3D-kaarten kun je je gemakkelijker oriënteren.

Minpunten
  • Het toestel heeft geen ingebouwde dashcam.

Veelgestelde vragen over de Garmin Drivesmart 65 LMT-S Europa.

De Garmin Drivesmart 65 LMT-S Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.