1. Baseus
  2. Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Draadloos Opladen.

Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Draadloos Opladen.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Draadloos Opladen. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Baseus WXYL-A01 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Draadloos Opladen.

Ontdek de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Draadloos Opladen, waarmee je onderweg altijd veilig je navigatie en muziek kunt aflezen. De houder is eenvoudig te bevestigen met een zuignap op het dashboard of voorruit van je auto. Je schuift je smartphone tussen de klemmen van de houder en hij begint direct met draadloos opladen. Let wel op of je smartphone draadloos opladen ondersteunt. Kies je voor horizontaal of verticaal lezen? Je kantelt de houder gewoon naar je voorkeur. Om je telefoonhouder op te laden, sluit je de meegeleverde kabel aan op een autolader met usb A aansluiting. Zo heb je altijd comfortabel je navigatie en muziek bij de hand. Verder sluit de houder stevig aan op je smartphone, waardoor je gerust een hobbelige weg kunt nemen. De ademende materiaalstructuur zorgt ervoor dat je smartphone niet oververhit raakt. Daarnaast is het zo ontworpen dat je toegang hebt tot alle knoppen, poorten en cameramodules van je smartphone. Geniet nu van een geruststellende navigatieervaring met de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Draadloos Opladen.

Pluspunten
  • Je smartphone begint direct op te laden wanneer je 'm plaatst, je hoeft geen kabeltje aan te sluiten. Kantel de houder in elke gewenste kijkhoek. Installeer deze telefoonhouder snel en eenvoudig.

Minpunten
  • Je apparaat is niet waterdicht.

Veelgestelde vragen over de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Draadloos Opladen.

De Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit met Draadloos Opladen. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.