1. Garmin
  2. Garmin Dezl LGV610 Truck Europa.

Garmin Dezl LGV610 Truck Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Dezl LGV610 Truck Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02738-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Dezl LGV610 Truck Europa.

Met de Garmin Dezl LGV610 Truck Europa kun je altijd de beste routes voor je vrachtwagen in Europa vinden. Het 6 inch scherm met anti-reflectie technologie zorgt ervoor dat je gemakkelijk de routes en belangrijke informatie kunt aflezen. Door de afmetingen, het gewicht en de inhoud van je vrachtwagen in te vullen, worden routes geoptimaliseerd en rekening gehouden met maximale doorrijhoogtes voor viaducten en de maximale belasting op brug. Dankzij de ingebouwde wifi connectiviteit kun je op elk moment nieuwe kaarten en software updates downloaden zonder de Garmin Dezl LGV610 aan een computer te koppelen. Ook als je onderweg een pauze nodig hebt, kun je eenvoudig een vrachtwagenstop, parkeerplaats of wegrestaurant vinden. De Garmin Dezl LGV610 Truck Europa biedt het ultieme comfort en gemak tijdens het navigeren.

Pluspunten
  • Vul gemakkelijk de afmetingen en het gewicht van je vrachtwagen in het systeem in, zo voorkom je routes langs te lage viaducten of scherpe bochten. Je leest de route gemakkelijk af van het grote 6 inch scherm. Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra. Vul gemakkelijk de afmetingen en het gewicht van je vrachtwagen in het systeem in, zo voorkom je routes langs te lage viaducten of scherpe bochten. Je leest de route gemakkelijk af van het grote 6 inch scherm. Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra. Vul gemakkelijk de afmetingen en het gewicht van je vrachtwagen in in het systeem, zo voorkom je routes langs te lage viaducten of scherpe bochten. Je leest de route gemakkelijk af van het grote 6 inch scherm. Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Minpunten
  • Er zijn soms extra datakosten verbonden aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone. Het navigatiesysteem heeft geen ingebouwde dashcam.

Veelgestelde vragen over de Garmin Dezl LGV610 Truck Europa.

De Garmin Dezl LGV610 Truck Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.