1. Garmin
 2. Garmin DriveSmart 76 EU MT-S.

Garmin DriveSmart 76 EU MT-S.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin DriveSmart 76 EU MT-S. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02470-10 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin DriveSmart 76 EU MT-S.

Met de Garmin DriveSmart 76 EU MT-S bereik jij op een makkelijke en efficiënte manier je bestemming in Europa. Je route wordt weergegeven op het mooie anti-reflecterende 7 inch HD scherm. Deze nieuwe versie heeft naast het scherm ook een aantal vernieuwende functies zoals de environmental zone routing. Hiermee word je gewaarschuwd wanneer je een milieuzone nadert, zodat je onnodige boetes kunt vermijden. Met de DriveSmart 76 krijg je ook waarschuwingen over gevaarlijke verkeerssituaties, zodat je op tijd op de hoogte bent van mogelijk ongevallen of scherpe bochten. Daarnaast kun je je navigatiesysteem koppelen aan je Garmin Drive app op je smartphone om live verkeersinformatie te ontvangen en files te vermijden. Verder heeft de Garmin DriveSmart 76 ook de Tripadvisor beoordelingen en de nuttige plaatsen functie, zo vind je onderweg de beste restaurants en de leukste bezienswaardigheden. Let op: de navigatie is niet bedoeld om op batterij te werken. Zorg er daarom voor dat je je navigatiesysteem voor vertrek altijd aansluit op de oplaadkabel.

Pluspunten
 • Je leest je route gemakkelijk af van het scherpe 7 inch HD-scherm

  .

  Voorkom boetes dankzij waarschuwingen voor milieuzones

  .

  Blijf op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra met verkeersinformatie via je smartphone.

Minpunten
 • Om live services zoals live verkeersinformatie, het weer en benzineprijzen te ontvangen, kun je een app downloaden, wat extra mobiele datakosten kan veroorzaken.

Veelgestelde vragen over de Garmin DriveSmart 76 EU MT-S.

De Garmin DriveSmart 76 EU MT-S. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.