1. Overig
  2. Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor iPhone.

Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor iPhone.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor iPhone. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Veripart VPCL1W en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor iPhone.

Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor iPhone is de perfecte oplossing om je iPhone veilig en op te laden tijdens het autorijden. De houder is eenvoudig te bevestigen aan het luchtrooster van je auto. De rubberen armen houden je toestel stevig op zijn plek en er is plaats voor toestellen met een breedte tot 8 cm. Met de meegeleverde autolader en Lightning kabel laad je je iPhone snel op. Na een half uur opladen zit je batterij voor 50 procent vol. Zelfs na een korte rit kom je met een grotendeels opgeladen telefoon aan. Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor iPhone is het ideale product voor iedereen die graag zijn of haar telefoon veilig wil gebruiken én tegelijkertijd op wil laden. De klem is gemakkelijk te bevestigen en de rubberen armen garanderen een stevige grip. Daarnaast kan je ook nog eens snel opladen met de meegeleverde autolader en Lightning kabel. Je bent altijd verzekerd van een opgeladen telefoon, zelfs na korte ritten.

Pluspunten
  • Laad je iPhone onderweg extra snel op met de meegeleverde autolader en oplaadkabel. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Tussen een klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt. Laad je iPhone onderweg extra snel op met de meegeleverde autolader en oplaadkabel. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Tussen een klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt. Laad je iPhone onderweg extra snel op met de meegeleverde autolader en oplaadkabel. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Tussen een klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt. Laad je iPhone onderweg extra snel op met de meegeleverde autolader en oplaadkabel. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Tussen een klem zit je toestel stevig vast, ook als je over een hobbelige weg rijdt. .

Minpunten
  • Heel zware telefoons veroorzaken dat je luchtroosters worden verschoven, waardoor je je scherm niet goed meer ziet.

Veelgestelde vragen over de Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor iPhone.

De Kenu Telefoonhouder Auto Luchtrooster Oplaadpakket voor iPhone. vind je in de volgende kleur of kleuren: Wit.