1. Baseus
  2. Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Baseus WXHW03-01 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

Met de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen hoef je je geen zorgen meer te maken over een lege batterij in de auto. De houder laadt draadloos je toestel op. Alle iPhones vanaf de iPhone 8 en de Samsung S en Note serie ondersteunen draadloos opladen. De led verlichting geeft de status van het opladen aan. Installeren doe je met de klem of zuignap op het dashboard of luchtrooster. De klemmen op de houder sluiten automatisch om je toestel. Toestellen met een breedte tussen de 67,1 en 77,8 millimeter passen in de telefoonhouder. Je kunt het toestel eenvoudig roteren om een fijne kijkhoek tijdens het rijden te creëren. Zo zit je altijd goed en blijf je op de hoogte van je berichten, muziek en navigatie.

Pluspunten
  • Je laadt je toestel onderweg op met maximale snelheid. Je telefoon laadt direct op als je hem plaatst, je hoeft geen kabeltje aan je smartphone te sluiten. Je installeert deze telefoonhouder snel en eenvoudig.

Minpunten
  • Een zuignap blijft niet even goed plakken op elk dashboard.

Veelgestelde vragen over de Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen.

De Baseus Telefoonhouder Auto Dashboard/Luchtrooster met Draadloos Opladen. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.