1. TomTom
 2. TomTom Go Expert 7.

TomTom Go Expert 7.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom Go Expert 7. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1YB7.002.20 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom Go Expert 7.

Navigeer veilig en gerust met je vrachtwagen naar iedere bestemming ter wereld met de TomTom Go Expert 7. Wat deze speciale navigatie zo uniek maakt, is dat het een 7 inch high definition scherm heeft die je makkelijk en duidelijk jouw route laat zien. Ook is de reactietijd 4 keer zo snel als voorheen. Bij het berekenen van jouw route houdt het systeem rekening met het gewicht en afmetingen van je vrachtwagen, waardoor je nooit langs te lage viaducten of scherpe bochten wordt gestuurd. Daarnaast laat het navigatiesysteem je ook nuttige plaatsen zien, zoals waar je kan douchen, eten en overnachten. Kaarten update je eenvoudig en geheel gratis via wifi. Ten slotte waarschuwt het systeem je ook voor opstoppingen en verkeersdrukte. Let op: De batterij van je navigatie gaat niet lang mee, daarom is het belangrijk dat je de oplaadkabel altijd aansluit voordat je vertrekt.

Pluspunten
 • Je voorkomt dat je langs te lage viaducten of scherpe bochten rijdt met je vrachtwagen door je afmetingen en gewicht in te voeren

  .

  Je kunt de route gemakkelijk aflezen van het grote 7 inch HD-scherm

  .

  Met verkeersinformatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in steden.

Minpunten
 • Er kunnen extra datakosten verbonden zijn aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone

  .

  Handsfree bellen is niet mogelijk, maar dit is wel mogelijk met de TomTom Go Professional.

Veelgestelde vragen over de TomTom Go Expert 7.

De TomTom Go Expert 7. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.