1. Overig
  2. Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor Android.

Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor Android.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor Android. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Veripart VPAC1B en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor Android.

Met het Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket hou je jouw Samsung-smartphone of ander Android-toestel stevig vast en laad je deze onderweg op. De telefoonhouder is eenvoudig te bevestigen op je dashboard of je voorruit met een zuignap. Je klikt je toestel gemakkelijk vast in de houder en het maximaal 8,5 centimeter brede toestel blijft stevig zitten. Met de meegeleverde autolader en usb C-kabel laad je je Android-smartphone extra snel op. De batterij van je toestel is na een half uur opladen alweer voor 40 procent vol. Met een standaard autolader zonder snelladen haal je in die tijd ongeveer 20 procent. Op de tweede oplaadpoort kun je ook een ander apparaat aansluiten, zoals bijvoorbeeld de smartphone van je bijrijder. Zo heb je onderweg altijd genoeg energie om je telefoon bij te laden.

Pluspunten
  • Laad je Samsung smartphone of ander Android toestel onderweg extra snel op met de meegeleverde autolader en oplaadkabel. Installeer deze telefoonhouder snel en eenvoudig. Je toestel zit stevig vast tussen de klem, zelfs wanneer je over een hobbelige weg rijdt.

Minpunten
  • Door het niet kunnen draaien van de houder is het aflezen van je navigatie minder comfortabel.

Veelgestelde vragen over de Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor Android.

De Belkin Telefoonhouder Auto Dashboard/Voorruit Oplaadpakket voor Android. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.