1. Baseus
  2. Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Baseus SUGX-A01 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

Met de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet bekijk je onderweg veilig je navigatie af van je smartphone. De houder bevestig je met een klem aan je luchtrooster. Deze telefoonhouder werkt magnetisch, waardoor je een metalen plaatje op je smartphone moet bevestigen. Hierdoor zit je smartphone stevig in de houder. Met het kogelgewricht kantel je je smartphone in elke gewenste hoek. Om je smartphone op te laden gebruik je kabels. Deze klem je tussen de kabelklemmen aan de zijkant van de houder. Zo heb je geen last van rondslingerende kabels in je auto. De Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet is gemaakt van duurzaam materiaal. Doordat je hem aan de luchtrooster bevestigd, houd je je dashboard vrij van kabels. Het kogelgewricht zorgt ervoor dat je de houder zowel in een horizontale als verticale positie kunt gebruiken. Je kunt je smartphone eenvoudig in de houder plaatsen en er weer uithalen. Je bent verzekerd van een veilige en comfortabele rit met de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet. Met de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet bekijk je onderweg veilig je navigatie af van je smartphone. De houder bevestig je met een klem aan je luchtrooster. Deze telefoonhouder werkt magnetisch, waardoor je een metalen plaatje op je smartphone moet bevestigen. Hierdoor zit je smartphone stevig in de houder. Met het kogelgewricht kantel je je smartphone in elke gewenste hoek. Om je smartphone op te laden gebruik je kabels. Deze klem je tussen de kabelklemmen aan de zijkant van de houder. Zo heb je geen last van rondslingerende kabels in je auto. De Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet is gemaakt van duurzaam materiaal. Hij is zacht.

Pluspunten
  • Plaats je smartphone snel en eenvoudig in de houder. Plaats je smartphone gemakkelijk in de houder. Omdat je smartphone binnen handbereik zit, bedien je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp. Omdat je smartphone dichtbij bent, bedien je gemakkelijk je navigatie- of muziekapp. Draai de houder verticaal of horizontaal zodat je comfortabel je navigatie afleest. Draai de houder naar je voorkeur zodat je comfortabel je navigatie afleest.

Minpunten
  • Je laadt je smartphone onderweg niet op

    .

    Je hebt hierdoor geen last van het verschuiven van het luchtrooster waardoor je je scherm minder goed zichtbaar is.

Veelgestelde vragen over de Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet.

De Baseus Telefoonhouder Auto Luchtrooster met Magneet. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.