1. Overig
  2. Caliber RMD402DAB-BT.

Caliber RMD402DAB-BT.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Caliber RMD402DAB-BT. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Caliber RMD402DAB-BT en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Caliber RMD402DAB-BT.

Daarnaast biedt de Caliber RMD402DAB-BT de mogelijkheid om je favoriete radiozenders op te slaan. Dankzij de 18FM/6DAB+ voorkeurzenders en 3 banden, kun je gemakkelijk naar je favoriete radiostations luisteren. De autoradio beschikt ook over een USB-aansluiting. Hiermee kun je muziekbestanden afspelen en opladen vanaf een USB-stick. De AUX-ingang stelt je in staat om een audiosysteem met een 3,5 mm jack-aansluiting aan te sluiten. De Caliber RMD402DAB-BT is een uitstekende keuze als het gaat om het verbeteren van je autoradio. De radio is voorzien van een helder 4,2 inch LCD-scherm, waardoor het bedienen ervan eenvoudig is. Met de handige afstandsbediening kun je nog meer functies eenvoudig bedienen. De autoradio is ook voorzien van een 12V-aansluiting voor externe versterkers en subwoofers. Hiermee kun je je autoradio upgraden naar een premium klankbeleving.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet je van een ruisvrije radiokwaliteit. Stream muziek draadloos van je smartphone of tablet via Bluetooth. De autoradio heeft een aansluiting voor een achteruitrijcamera.

Minpunten
  • Je speelt geen cd's af op de autoradio.

Veelgestelde vragen over de Caliber RMD402DAB-BT.

De Caliber RMD402DAB-BT. vind je in de volgende kleur of kleuren: .