1. Kenwood
  2. KENWOOD KDC-BT740DAB.

KENWOOD KDC-BT740DAB.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de KENWOOD KDC-BT740DAB. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenwood Audio KDCBT740DAB en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de KENWOOD KDC-BT740DAB.

De KENWOOD KDC-BT740DAB is een praktische autoradio met uitgebreide mogelijkheden. Het apparaat beschikt over DAB+ radio, waardoor je naar digitale radio luistert met de beste geluidskwaliteit. Er wordt standaard een DAB+ antenne meegeleverd, dus je hoeft deze niet los aan te schaffen. De KENWOOD KDC-BT740DAB is ook te verbinden met je smartphone via bluetooth. Zo stream je eenvoudig je favoriete muziek. Daarnaast is er het afneembare voorpaneel. Handig als je de autoradio op een openbare parkeerplaats achterlaat; zo voorkom je diefstal. Met de KENWOOD KDC-BT740DAB luister je gemakkelijk naar je favoriete muziek tijdens het autorijden.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet je van een geruisloze radiokwaliteit. De autoradio streamt muziek draadloos van je smartphone of tablet via bluetooth. Dankzij het afneembaar voorpaneel voorkom je dat de autoradio gestolen wordt.

Minpunten
  • De autoradio speelt geen muziek af van een SD-kaart.

Veelgestelde vragen over de KENWOOD KDC-BT740DAB.

De KENWOOD KDC-BT740DAB. vind je in de volgende kleur of kleuren: .