1. Overig
  2. JVC KD-X282DBT.

JVC KD-X282DBT.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de JVC KD-X282DBT. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de JVC KDX282DBT en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de JVC KD-X282DBT.

Met de JVC KD-X282DBT geniet je van luisterplezier zonder ruis. Dankzij de DAB+ tuner ontvang je een kristalhelder signaal, waardoor je geniet van helder geluid. Je koppelt je smartphone eenvoudig aan de autoradio door middel van bluetooth. Je verbindt tot 5 smartphones tegelijk, waardoor iedereen in de auto zijn of haar favoriete nummers kan afspelen. Je kunt de autoradio ook aansluiten op een externe audio bron en zo je auto voorzien van je favoriete muziek. Kortom met de JVC KD-X282DBT ervaar je het ultieme luisterplezier.

Pluspunten
  • Met de DAB+-tuner geniet je van een ruisvrije radiokwaliteit. De autoradio streamt muziek draadloos van je smartphone of tablet via Bluetooth. U kunt via Bluetooth tot 5 smartphones tegelijk aan de autoradio koppelen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om cd¿s af te spelen op de autoradio.

Veelgestelde vragen over de JVC KD-X282DBT.

De JVC KD-X282DBT. vind je in de volgende kleur of kleuren: .