1. Bluebuilt
  2. BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W + Usb C Kabel 1,5m Nylon Zwart.

BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W + Usb C Kabel 1,5m Nylon Zwart.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W + Usb C Kabel 1,5m Nylon Zwart. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de BlueBuilt BBDKAC15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W + Usb C Kabel 1,5m Nylon Zwart.

Kom altijd met een volle batterij aan op je bestemming met de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W + Usb C Kabel 1,5m Nylon Zwart. De usb C kabel die meegeleverd wordt is geschikt voor Android smartphones en tablets en andere apparaten met een usb C poort. Met de 2 usb A poorten laad je tegelijkertijd 2 apparaten op. Je kunt je smartphone of andere apparaten zoals een dashcam, navigatiesysteem of e-reader gebruiken tijdens de hele reis. Of gebruik de autolader om de tablet waar je kinderen op de achterbank mee zitten te spelen op te laden. De stevige usb C kabel is gemaakt van duurzaam nylon en gaat langer mee dan standaard kabels. Deze autolader biedt geen snelladen. Heb je weinig tijd en wil je je smartphone nóg sneller opladen? Kies dan voor een snellader.

Pluspunten
  • Je haalt 2 autoladers in huis, dus je hebt alvast een reserve-exemplaar.Met de 2 usb-poorten kun je tegelijkertijd twee apparaten opladen.Dankzij de stevige en elastische huls van gevlochten nylon is deze kabel goed bestand tegen schade.

Minpunten
  • Deze oplader kan niet snelladen, dus het opladen van je smartphone duurt ongeveer twee keer zo lang als met een snellader.

Veelgestelde vragen over de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W + Usb C Kabel 1,5m Nylon Zwart.

De BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W + Usb C Kabel 1,5m Nylon Zwart. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.