1. Kenwood
  2. Kenwood DRV-A201.

Kenwood DRV-A201.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kenwood DRV-A201. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Kenwood Audio DRVA201 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Kenwood DRV-A201.

De Kenwood DRV-A201 is een kleine, maar krachtige dashcam die elke situatie in full hd 1080p registreert. Hij is voorzien van verschillende technologieën die ervoor zorgen dat je precies weet wat er gebeurt. De GPS-sensor geeft je precies aan waar je was toen het ongeluk plaatsvond. De 136 graden beeldhoek zorgt ervoor dat je alles wat er naast je gebeurt goed kunt zien. De G-sensor herkent plotselinge bewegingen en slaat de opname direct op zonder deze te overschrijven. Ook wanneer je auto geparkeerd staat en uitgeschakeld is, zal de parkeerstand de camera automatisch activeren om eventuele botsingen vast te leggen. Je kunt alle opnames eenvoudig opslaan op de bijgeleverde microSD-kaart van 16GB. Met deze dashcam ben je compleet voorbereid op elke verkeerssituatie.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd resolutie zie je veel details in je beelden, zoals een nummerplaat. De GPS functie registreert de gereden snelheid en route. Met de beeldhoek van 136 graden film je ook wat er naast jouw rijbaan gebeurt.

Minpunten
  • Deze dashcam heeft geen wifi-mogelijkheden

    .

    Om de parkeermodus te gebruiken, is een installatiekit (CA-DR1030) nodig, deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Kenwood DRV-A201.

De Kenwood DRV-A201. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.