1. Bluebuilt
 2. BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart Duo Pack.

BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart Duo Pack.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart Duo Pack. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de BlueBuilt BBAL2422 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart Duo Pack.

Met het BlueBuilt Autoladers met 2 Usb A Poorten 12W Zwart Duo Pack krijg je twee autoladers in een handig pakket. De twee autoladers zorgen ervoor dat je twee apparaten tegelijk kunt opladen. De autoladers zijn voorzien van twee usb A poorten waardoor je bijvoorbeeld tegelijk je smartphone, dashcam of navigatiesysteem kunt opladen. Je kunt de autoladers ook gebruiken om je kinderen op de achterbank te laten spelen op hun tablet. Let er wel op dat je voor het opladen van je apparaten een usb A oplaadkabel nodig hebt, deze wordt namelijk niet meegeleverd. Ook is het belangrijk om te weten dat deze autoladers geen snelladers zijn. Wil je je apparaten nóg sneller opladen, dan raden we je aan om een snellader te gebruiken.

Pluspunten
 • Je haalt 2 autoladers in huis, dus je hebt alvast een reserve-exemplaar

  .

  Met de 2 usb poorten kun je tegelijk 2 apparaten opladen

  .

  Je krijgt 5 jaar garantie op deze BlueBuilt autolader.

Minpunten
 • Deze oplader kan niet snel opladen, dus het opladen van je smartphone duurt ongeveer 2 keer zo lang als met een snellaadoplader.

Veelgestelde vragen over de BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart Duo Pack.

De BlueBuilt Autolader met 2 Usb A Poorten 12W Zwart Duo Pack. vind je in de volgende kleur of kleuren: .