1. Garmin
 2. Garmin Dezl LGV710 Truck Europa.

Garmin Dezl LGV710 Truck Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Garmin Dezl LGV710 Truck Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Garmin 010-02739-15 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Garmin Dezl LGV710 Truck Europa.

Met de Garmin Dezl LGV710 Truck Europa heb je altijd de meest optimale route in Europa voor je vrachtwagen. Op het grote 7 inch anti-reflectie scherm lees je gemakkelijk de route en belangrijke informatie af. Hierdoor hoef je niet meer te zoeken naar de beste route voor je vrachtwagen en kun je direct vertrekken. Je kunt je afmetingen, het gewicht en de inhoud van je vrachtwagen invoeren zodat het navigatiesysteem rekening kan houden met de maximale doorrijhoogte en de maximale belasting op een brug. Daarnaast heeft de Garmin Dezl LGV710 Truck Europa een ingebouwde wifi connectiviteit waarmee je gemakkelijk updates en nieuwe kaarten kunt downloaden zonder dat je de navigator aan een computer hoeft te koppelen. Als je onderweg een pauze wilt nemen, geeft het systeem aan waar je een vrachtwagenstop, parkeerplaats of wegrestaurant kunt vinden. Zo heb je altijd een handige route voor je vrachtwagen bij de hand!

Pluspunten
 • Vul gemakkelijk de afmetingen en het gewicht van je vrachtwagen in het systeem in, zodat je routes langs te lage viaducten of scherpe bochten voorkomt

  .

  Je leest de route eenvoudig af van het grote 7 inch scherm

  .

  Met verkeersinformatie via je smartphone ben je altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Minpunten
 • Soms zijn er extra datakosten verbonden aan het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone

  .

  Het navigatiesysteem heeft geen ingebouwde dashcam.

Veelgestelde vragen over de Garmin Dezl LGV710 Truck Europa.

De Garmin Dezl LGV710 Truck Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.