1. Mio
  2. Mio MiVue 798 Pro.

Mio MiVue 798 Pro.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Mio MiVue 798 Pro. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de Mio 5415N5480061 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de Mio MiVue 798 Pro.

De Mio MiVue 798 Pro is de perfecte metgezel voor al je autoritten. Met de geavanceerde 2.8K Quad HD 1600p beeldkwaliteit is er geen enkel detail meer dat aan je aandacht ontsnapt. De ruime 145 graden kijkhoek zorgt ervoor dat je ook het verkeer op de rijbanen naast je kunt observeren. Voor heldere opnamen in de avond en nacht heeft deze dashcam een diafragma van f/1.8. De G sensor en de ingebouwde GPS sensor geven de Mio MiVue 798 Pro extra functionaliteiten. De G sensor detecteert heftige bewegingen, zoals bij een botsing of als je de macht over het stuur verliest. De beelden die op dat moment zijn geschoten worden beveiligd opgeslagen. De GPS sensor stuurt je meldingen over flitspalen en trajectcontroles, zodat je altijd de juiste weg volgt. Ook in de parkeermodus behoudt de dashcam alle gevoelige informatie. Zo kan je eenvoudig achterhalen wie er schade heeft gemaakt.

Pluspunten
  • De ingebouwde GPS-sensor zorgt ervoor dat je meldingen over flitspalen en trajectcontroles ontvangt. Dankzij de kijkhoek van 145 graden filmt de dashcam ook wat er gebeurt op de rijbanen naast je. In de parkeermodus registreert de dashcam botsingen op de parkeerplaats.

Minpunten
  • Er zit geen camera aan die het verkeer achter je auto filmt.

Veelgestelde vragen over de Mio MiVue 798 Pro.

De Mio MiVue 798 Pro. vind je in de volgende kleur of kleuren: Zwart.