1. TomTom
  2. TomTom Go Professional 520 Europa.

TomTom Go Professional 520 Europa.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TomTom Go Professional 520 Europa. en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na het doornemen van deze informatie over de TomTom 1PN5.002.07 en het vergelijken met de andere producten voor in de auto, kan jij een goede keuze maken welk autoproduct voor jou het meest geschikt is.

Omschrijving van de TomTom Go Professional 520 Europa.

Met de TomTom Go Professional 520 Europa ben je verzekerd van een betrouwbare routeplanning. Met dit navigatiesysteem kom je altijd op tijd aan op je bestemming. Het 5 inch scherm geeft nuttige informatie over punten voor vrachtwagens, bussen en bestelbussen zoals parkeerplaatsen en servicecentra. Je kunt de meest geschikte route bepalen door de maximale snelheid en het gewicht van je voertuig en vracht in te voeren. Je weet precies wanneer je aankomsttijd is, zodat je geen tijd verliest. Met de verkeers- en flitsinformatie weet je zeker dat je op de juiste route blijft en geen boetes krijgt. Bovendien krijg je een alert als er een dreigende verkeersopstopping is, zodat je niet meer plots op de rem hoeft te trappen. Met de wifi-verbinding hoef je het apparaat niet meer met een kabel aan je laptop of computer te verbinden. De TomTom Go Professional 520 Europa is dus de ideale navigatie voor als je vaak met je bedrijfswagen onderweg bent.

Pluspunten
  • Met verkeersinformatie via je smartphone (GPRS) ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra. Met behulp van GPRS-informatie via je smartphone ben je op de hoogte van de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra. Omdat je het navigatiesysteem update via wifi, is het niet nodig om het met een kabel op je laptop of computer aan te sluiten. Omdat je het navigatiesysteem kunt updaten via wifi, is het niet nodig om het met een kabel op je laptop of computer aan te sluiten. Inkomende oproepen, berichten en notificaties van je smartphone verschijnen op het scherm van je navigatiesysteem. Inkomende oproepen, berichten en notificaties van je smartphone worden weergegeven op het scherm van je navigatiesysteem.

Minpunten
  • Het ontvangen van verkeersinformatie via je smartphone kan extra datakosten met zich meebrengen

    .

    Het navigatiesysteem heeft geen dashboardcamera.

Veelgestelde vragen over de TomTom Go Professional 520 Europa.

De TomTom Go Professional 520 Europa. vind je in de volgende kleur of kleuren: Grijs.